CAZ SOCANT: Frica de puscarie l-a impins la sinucidere?

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:30

A aflat ca omul alaturi de care a trait o viata intreaga, tatal copiilor ei, si-a pus capatul zilelor intr-un mod socant!

Biata femeie a presimtit nenorocirea cu doar cateva zile inainte! "Am simtit ca s-a intamplat ceva rau cu el!", povesteste vaduva. Niciodata, insa, nu s-ar fi gandit ca cel alaturi de care si-a petrecut o viata isi va pune capat zilelor intr-un mod atat de odios!

Ceasul rau parea sa bata inca de-acum o saptamana. Barbatul iesise la pensie, asa ca avea destul timp pentru prieteni. Ametit bine, omul s-a luat la cearta cu niste vechi amici, aceiasi care l-au si reclamat in urma cu un an, pe motiv ca i-ar fi lovit.



Inca de atunci, barbatul era cercetat penal si risca sa infunde puscaria. Asa ca, de aceasta data, vecinii batuti l-au amenintat din nou cu inchisoarea. Familia spune ca era tot mai panicat ca va fi dus in spatele gratiilor.

De la inceputul saptamanii trecute, barbatul in varsta de 63 de ani, care locuia impreuna cu sotia sa in comuna Faclia, a fost de negasit. Abia ieri dimineata, un trecator l-a vazut din intamplare, pe marginea Canalului Dunare Marea Neagra.
Trupul sau plutea pe apa, fara suflare. Fiica, fiul si sotia sinucigasului au ajuns cat au putut de repede la locul nenorocii! Parca nu le venea sa creada!

A fost scos la mal de o echipa de scafandri si transportat la morga. Legistii vor stabili cu exactitate cauzele mortii. Nu este pentru prima oara cand barbatul a incercat sa-si ia viata. In urma cu mai multi ani, rudele l-au gasit in agonie dupa ce omul ar fi inghitit niste substante periculoase.

##VIDEO120818##

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei