Viata lui BATE filmul! DETALII nestiute despre Halit Ergenc, interpretul lui Suleyman Magnificul

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 22 sep 2017, 10:18

Viata actorului din "Suleyman Magnificul" poate deveni oricand scenariul unui film de succes.

Dupa numeroase articole referitoare la viata sa amoroasa, cel care ii da viata faimosului sultan a facut declaratii-bomba. Viata bate filmul! Asta se intampla in cazul actorului care il interpreteaza pe sultanul din "Suleyman Magnificul"! Nu multa lumea stie ca Halit Ergenc s-a indragostit nebuneste de Bergurzar Korel, partenera de filmari din serialul "O mie si una de nopti".

In numai cateva saptamani cei doi au devenit din colegi- iubiti.

Si de aici la o adevarata telenovela nu a mai fost decat un pas! Atat Halit cat si Korel erau deja implicati intr-o relatie, dar nu le-a luat mult si au renuntat la tot pentru a fi impreuna. Nu le-a pasat de gura lumii sau de articolele care au aparut pe seama relatiei lor.

Au trait o iubire intensa. Dar cum orice foc puternic se si stinge, dupa cateva luni, povestea de dragoste s-a sfarsit.
Amandoi au revenit la vechii parteneri incercand sa-si refaca viata. Ba, mai mult, Halit s-a casatorit. Insa, n-a reusit sa o uite pe frumoasa bruneta, asa ca n-a trecut mult si a revenit in bratele ei, divortand de proaspata sotie.

Telenovela se termina cu un happy-end in 2010 cand Halit si Bergüzar s-au casatorit si mai apoi au devenit parintii unui baietel. Chiar si asa, Halit Ergenc este mereu in atentia presei dupa ce au aparut mai multe articolele conform carora actorul are un succes nebun la femei.
Frumoasele dive se bat pur si simplu pentru a fi la bratul lui.

Prestatia din serial e una si viata personala e alta! Asta a fost promisiunea lui Halit pentru sotia sa care in urma cu un an il ameninta cu divortul daca mai gusta din fructul oprit! Ca sa o faca sa inteleaga cat de mare este dragostea lui pentru ea, a facut o declaratia care le-a lasat cu gura cascata pe toate admiratioarele lui: "Nu-l invidiez deloc pe Suleyman! Berguzar a mea este unica!".


Iar ca toata lumea sa intelaga ca are o casnicie fericita si familia care si-a dorit-o dintotdeauna, actorul si-a incheiat declaratia cu un mesaj intr-adevar magnific: "Cred ca eu si Berguzar suntem suflete pereche".

Daca in viata reala deocamdata domneste linistea pentru Halit, in serialul Suleyman Magnificul, firul epic se complica. Asadar, nu ratati ultimul sezon din serialul-fenomen "Suleyman Magnificul", incepand de joi, 4 septembrie, de la ora 20.00!

##VIDEO120829##

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.