DEZASTRU si in editia de toamna! Doar 2 din 10 au luat BAC-ul

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:30

Inca o palma pe obrazul invatamantului romanesc vine odata cu a doua sesiune a Bacalureatului.

Aproape 80%, dintre tinerii absolventi de liceu au picat. Care sunt judetele cu elevii cel mai slab pregatiti? O domnisoara vrea sa ne arate ca profesorii au gresit atunci cand nu i-au dat nota de trecere la bacalaureat. Asa ca ne spune cine a scris poezia "PLUMB": "Gheorghe Bacovia". Credeti ca se referea la GEORGE Bacovia, caci cine se mai impiedica acum de un "h"?

Domnisoara isi frange mainile de emotie.

Nu a promovat nici a doua sesiune, dar a facut constestatie. Cat despre partea cu invatatul, ne spune sincer ca… "nu prea".

Nici tanarul din imagini nu sta mai bine. A reusit sa ia un 2 curat la matematica. Mai are o sansa anul viitor. Elevii care nu au promovat a doua sesiune a examenului de bacalaureat au depus astazi constestatii. Rezultatele finale le vor primi pe 4 septembrie.


Insa, chiar si dupa acestea, judetele codase, au putine sanse se urce in clasament. Potrivit estimarilor partiale acestea sunt: Giurgiu- cu  6.74% promovati, Mehedinti cu 12.87% si Constanta cu 16, 11 la suta. Nici elevii bucuresteni nu au excelat- numai 16,89 la suta dintre cei inscrisi au reusit sa promoveze examenul, inainte de constestatii.
##VIDEO120833##

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.