Prima zi de dupa vacanta! Parlamentarii nu au avut chef de munca, dar scandalul nu a lipsit

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:30

Bronzul a iesit in evidenta in prima zi de munca a parlamentarilor! Chef de treaba au avut mai putin, dar scandalul nu a lipsit.

Linistea din prima zi de munca a deputatilor este perturbata de acest domn in picioarele goale. Vrea sa ii convinga pe alesi sa mearga cu el in mars pana la Tebea. Singurii care ii raspund invitatiei sunt PP-DD-istii.

Cu un amendament- ei nu renunta la pantofi! Ca prima zi de scoala este si inceputul sesiunii parlamentare. Iar doamnele sunt atente la tinute si coafuri, mai ales ca au primit o veste proasta.

Coaforul din incinta Parlamentului ar putea fi desfiintat. Unde mai gasesc ele un tun si un coafat cu doar 21 de lei?!

A fost o vacanta bogata pentru unii. Liderul PSD  Viorel Hrebenciuc este socru mare si se pregateste de nunta. Fiul sau, Andrei Hrebenciuc, s-a casatorit la starea civila cu Irina Noaptes, fiica a fostului director a CFR Calatori!

Pentru altii, prima zi de munca este cu emotii.
Proaspatul senator Ilie Nastase s-a ratacit pe la deputati. Sa nu va ganditi, insa, ca alesii vor munci pe branci de azi inainte! S-ar putea ca peste o luna si jumatate sa plece din nou in vacanta, de aceasta data electorala, ca doar se apropie alegerile prezidentiale!

Pana atunci, insa, vor avea ceva de lucru: deputatii trebuie sa dezbata legea reducerii asigurarilor de sanatate si sa se pronunte asupra ordonantei guvernului care da frau liber migratiei primarilor.

##VIDEO120835##

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii