Ilinca Vandici, acasa la Fecioara Maria: "Dumnezeu m-a pazit!"

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:30

Sunt locuri binecuvantate, in care e imposibil sa nu te simti incarcat de o energie extraordinara.

Poate depune marturie colega noastra de la emisiunea D-Paparazzi, Ilinca Vandici, care a avut o experienta  spirituala, unica, in timpul calatoriei pe care a facut-o in Turcia!

Imbracata in alb si cu o palarie mare pe cap, Ilinca Vandici a ramas indelung in casa in care se spune ca ar fi locuit Fecioara Maria in ultima parte a vietii sale. A fost impresionata de linistea pe care a gasit-o in acest loc.

A aprins cateva lumanari  si s-a rugat. Am incercat sa aflam care sunt dorintele pentru care se roaga Ilinca, dar…

Conform legendei, apa care izvoraste in apropierea casei Sfintei Maria are puteri miraculoase. Se spune ca izvorul curge continuu de doua mii de ani, asa ca Ilinca a luat putin din apa vindecatoare.

Prezentatoarea D-Paparazzi a vizitat si Zidul Dorintelor in care credinciosii lasa biletele cu rugaciuni adresate Sfintei Fecioare.
Fiecare isi trece pe bucatelele de hartie cele mai arzatoare dorinte.

Legenda spune ca fetele care vor sa se marite si sa aiba copii lasa aici o hartiuta in care o roaga pe Fecioara sa le ajute. Ilinca s-a rugat pentru altceva, se pare.

De altfel, in ultimul an, viata Ilincai a trecut prin foarte multe schimbari, care au transformat-o. Asa ca, in ultimul an, vedeta a citit foarte mult si s-a preocupat mai mult de suflet decat de lucrurile trecatoare.


Din 5 septembrie, Ilinca Vandici va asteapta in fiecare vineri, de la ora 22:00, cu un nou sezon D-Paparazzi!
##VIDEO120839##

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.