Cat de frumoasa este iubita lui Dorian Popa! Iata ce DEZVALUIRI inedite face tanara despre iubitul ei

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 19:31

Iubita lui Dorian Popa a dezvaluit pentru "Draga mea prietena" ca este foarte greu de tinut pasul cu el atunci cand vine vorba de antrenamentul la sala.

Iubita lui Dorian Popa a facut cateva dezvaluiri despre artist catalogandu-l drept un barbat sensibil si romantic desi la prima vedere pare dur." El este un romantic, nu imi gateste dar imi face cafeaua dimineata. Nici eu nu mai gatesc de ceva vreme. ne intelegem bine si impartasim aceleasi pasiuni, una din ele fiind antrenamentul la sala."

Dorian a dezvaluit si el tot in cadrul aceluiasi interviu pentru Draga mea prietena ca s-a apucat de sport mai serios de la varsta de 16 ani.

"De atunci am continuat riguros, iar de cand nu mai am atat de mult timp alocat sportului, incerc un astfel de antrenament care imi solicita la maxim muschii, a explicat el."##VIDEO120870##

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.