Roxana Sarbu traieste o DRAMA fara sfarsit! NU stie daca isi va PUTEA VEDEA fetita de ziua ei!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 19:31

Roxana ex Trident nu isi mai gaseste linistea de cand nu isi mai poate vizita fetita. Micuta va implini trei ani peste doua zile si vedeta nu stie daca va fi lasata sa isi vada copilul.

Roxana Sarbu este disperata! Fetita ei va implini trei ani peste cateva zile si vedeta nu stie daca va avea dreptul sa o viziteze. "Nu am primit niciun raspuns din partea tatalui fetitei mele, i-am trimis mail-uri si am avut grija sa fie instiintat de dorinta mea, insa nimic pana acum...A trecut un an de zile de cand nu am mai vazut-o. Nu pot intelege acest comportament. Eu nu sunt asa, nu am simtit ura si sa fac rau cuiva.

Nici macar fata de el, care ma pune in aceasta situatie. Cred ca am gresit ca nu am mai suportat sa stau in casa langa el. Probabil ca, daca acceptam situatia si ne impacam, altfel stateau lucurile acum. Eu nu mai eram aceeasi in relatia aia. Au fost foarte multe certuri... "##VIDEO120896##

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.