SOCANT. A murit dupa ce a asteptat SASE ORE sa-i vina randul pentru o tomografie

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 14 iul 2022, 06:25

O femeie in varsta de 63 de ani a asteptat sase ore pe holurile spitalului pentru a i se face o tomografie dupa ce suferise o hemoragie cerebrala.

Linda Lloyd, o femeie in varsta de 63 de ani din Marea Britanie, a fost dusa de urgenta la spital dupa ce suferise o hemoragie cerebrala. Din pacate femeia a murit inainte ca personalul medical sa-i faca o tomografie pentru a i se prescrie tratamentul si terapia corespunzatoare. Rudele femeii sunt furioase ca pacienta a asteptat timp de sase ore pe holurile spitalului ca sa i se faca o tomografie, o analiza vitala pentru un pacient in conditia ei.



Indurerata, familia pacientei este de parere ca Linda Lloyd putea fi salvata in acest timp daca i s-ar fi acordat ingrijirea medicala de care avea nevoie. Autoritatile locale au declansat o ancheta pentru a afla exact circumstantele in care a murit pacienta.

" Personalul medical trebuie sa se asigure ca pacientii care sufera leziuni neurologice sa fie examinati in cel mai scurt timp posibil", au declarat anchetatorii.
" Sunt dezgustata de modul in care a fost tratata sora mea. Linda trebuia sa mearga la tomograf in cel mult o ora de la internarea in spital. A pierdut atata timp pretios", a spus cu amaraciune sora victimei.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.