S-au dus la tratament, dar au ajuns LA SPITAL! O conducta de apa termala A EXPLODAT peste ei

Autor: B.M. Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 27 mar 2017, 19:31

S-a dus sa se insanatoseasca, dar s-au intors la un pas de moarte!

O familie din Satu Mare este in stare grava la spital, dupa ce o conducta de apa termala a explodat chiar in timp ce acestia se aflau la tratament. Medicii lupta acum pentru a salva parintii si copilul lor de numai 6 ani.

Cele 3 victime au ajuns azi-noapte pe masa de operatie la spitalul din Baia Mare. Fusesera aduse in cursul serii, la scurt timp dupa explozia de la strandul din Acas.



Familia a mers acolo pentru baile termale. Parintii si baiatul de 6 anisori se aflau chiar in timpul tratamentului, cand una dintre conducte a explodat.

Imediat dupa ce au alertat ambulanta, martorii exploziei sustin ca au gasit langa victima resturi de tigara. Asta in ciuda faptului ca fumatul in incinta casutelor cu vane era strict interzis. Apa termala contine sulf, iar pericolul unei deflagratii ar fi pandit la tot pasul!

In scurt timp, la locul incidentului a ajuns ambulanta, iar cei 3 au fost dusi la spital in stare critica.
Dupa ore intregi in care medicii s-au chinuit sa le salveze viata, starea celor trei s-a agravat. S-a decis transportarea lor de urgenta, in toiul noptii, la Spitalul de Arsi din Capitala.

O echipa de medici a supravegheat starea victimelor in zborul catre Capitala, care a fost efectuat cu o aeronava militara. Imediat dupa aterizarea in Bucuresti, parintii au fost dusi la Spitalul de Arsi din Capitala, in timp ce copilul a ajuns la Spitalul Grigore Alexandrescu.


Toata noaptea, medicii s-au luptat sa le salveze viata, insa starea lor este in continuare foarte grava. In schimb, starea de sanatate a copilului pare ca e mai buna. El deja respira singur si este constient.
##VIDEO120923##

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.