Mama ei bolnava de Alzheimer nu o mai recunostea deloc! Uite ce minune s-a intamplat intr-o zi. Toti au ramas MUTI de uimire

Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 05 oct 2020, 04:55

Kelly Gunderson, o americanca a carei mama este bolnava de Alzheimer, o afectiune degenerativa a creierului, a impartasit cu toata lumea un clip cu adevarat emotionant.

Intr-o zi, cand stateau de vorba, femeia a avut un moment de luciditate care a fost inregistrat video. "Stii ca esti mama mea?", o intreaba Kelly, iar batrana ii raspunde ca da, apoi isi aminteste numele fetei sale si ii spune ca o iubeste.

"Trebuie sa iubesti o persoana ca sa ai grija de ea asa. Te cheama Kelly. Eu te-am numit asa", ii mai spune batrana.



Tanara a postat apoi clipul pe YouTube pentru ca toti cei care sunt in aceeasi situatie ca a ei sa aiba si ei o alinare.

"Va multumesc tuturor pentru gandurile bune. Am pus acest videoclip pe YouTube pentru a trimite o binecuvantare tuturor celor care au membri ai familiei bolnavi. Dumnezeu mi-a oferit un moment cu mama in care isi aminteste cine sunt, iar faptul ca mai am o sora geamana face ca totul sa fie mult mai special", a scris Kelly Gunderson intr-un comentariu.
( sursa wowbiz.ro)

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii