Locurile in caminele studentesti, o afacere profitabila! Iata cat costa o camera

Autor: B.M. Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 27 mar 2017, 19:31

Cine imparte, parte-si face. Asa putem descrie perfect ce se intampla in unele camine studentesti.

Locurile in camin sunt o afacere profitabila in fiecare toamna. De pe urma lor par sa traiasca bine si administratorii, dar si studentii care-si vand locurile repartizate. Cat mai costa sa stai in camin, aflati dintr-un material realizat cu o camera ascunsa.

Teoretic, locurile in camine nu sunt de vanzare, practic e suficient sa studiezi mica publicitate si ofertele incep sa curga. Nu ai nevoie nici macar de carnet de student ca sa stai intr-un camin de stat.

Asa am gasit o tanara studenta in ultimul an care vrea sa scape de patul din camera de camin, contra cost, evident.

Tanara ne prezinta oferta. O camera de patru persoane, cu baie proprie. Gandacii si igrasia nu sunt incluse in pret. Ce mai, o afacere pe cinste! Dai 600 de euro si stai zece luni, fara ca nimeni sa te deranjeze, caci de controale nici nu se pune problema, ne asigura vanzatoarea.
Cu alte cuvinte, se pare ca administratorii nu-i verifica pe cei cazati.

Tot tanara ne spune si care sunt tarifele- intre 100 si 400 de euro. Oricum, afacerea e una cu perdea. Nu orice administrator imparte bunurile care nu-i apartine si nu oricine cere, e servit.

"Cazurile de vanzari sunt izolate", ne asigura Mihai Corocaescu, Director General Administrativ Politehnica. Izolate sau nu, in fiecare an internetul e plin de anunturi date de studenti care scot la vanzare locurile in camerele de camin.


Tot in fiecare an, zeci, poate sute de locuri sunt ocupate de persoane care nu ar avea niciun drept sa stea intr-un camin de stat, rezervat studentilor.

Sanctiuni exista si sunt aspre. Iar studentii care nu respecta regulile pot fi exmatriculati. In caminele private, regulile sunt putine, iar conditiile pe masura.

In bai nu mai exista demult dusuri si perdelele care ar trebui sa-i fereasca pe tineri de ochii curiosilor sunt rupte.
Pe holuri e bezna, peretii stau sa cada. Aici sta cine plateste. Nu conteaza daca e student, somer sau angajat.
##VIDEO121024##

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii