In pat cu dusmanul. A ramas DESFIGURATA dupa ce iubitul a SARUTAT-O pasional

Editor: Bogdan Mihai Autor: A.D.
Actualizat: 27 feb 2017, 04:01

Caz socant in Marea Britanie! O tanara in varsta de 18 ani a fost desfigurata de iubitul ei in timp ce acesta incerca sa o sarute pasional.

Rhys Culley, un tanar in varsta de 23 de ani, era de doi ani intr-o relatie de iubire cu Chanttelle Ward, o adolescenta in varsta de 18 ani. Povestea lor s-a terminat, insa, intr-un mod halucinant! Intr-o zi, inainte de a pleca la serviciu, Rhys Culley si-a chemat iubita pentru a o saruta.

Numai ca ceea ce trebuia sa fie un sarut pasional s-a transformat intr-un adevarat cosmar pentru Chanttelle Ward.

Iubitul ei a muscat-o cu o forta de neimaginat, incat i-a smuls o bucata din buza de sus. Nici dupa ce a vazut-o plina de sange, tanarul nu a incetat si a sarutat-o in continuarea desi Chanttelle era in agonie de durere.

In urma acestui incident, nu numai ca relatia lor s-a incheiat, insa tanara a depus plangere la politie, iar Rhys Culley a fost arestat. In prezent este judecat sub acuzatia de vatamare corporala, tanarul asteptandu-si sentinta.
El a recunoscut ca a muscat-o, insa nu recunoaste ca a ranit-o grav. Si-a motivat gestul explicand ca se simtea nesigur pe relatia lor in acea zi din cauza geloziei.




Sursa foto: dailymail.co.uk

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta