Hurrem, la plantat de maslini!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 25 aug 2021, 00:55

Vahide Percin Gordum, interpreta Sultanei Hurrem, din serialul “Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii”, difuzat la Kanal D, are preocupari agricole.

Vahide a participat la un proiect de responsabilizare sociala in Izmir, Turcia, care a durat 15 zile. Impreuna cu elevii scolii sale de actorie, actrita a plantat 400 de maslini. Mai mult, Percin si elevii sai au venit in ajutorul taranilor din satul Turgut; in ciuda caldurii extreme, acestia au ingrijit biblioteca si parcurile satului. Percin a marturisit ca astepta de multa vreme sa demareze acest proiect de responsabilizare sociala si ca experienta agricola a fost grea, dar distractiva.

“Am petrecut o saptamana foarte diferita impreuna cu elevii. Eu sunt din Izmir si nu sunt straina de tainele agriculturii insa, pentru ca nu m-am mai ocupat de gradinarit de foarte mult timp, am fost putin speriata. Toti copiii vazusera sapa si lopata numai in filme. La sfarsitul primei zile de munca, in ciuda oboselii, am inteles cu totii cat de frumos este sa ajuti oamenii cu propriile maini” – a spus actrita.

Vahide a marturisit ca munca agricola este deosebit de grea, dar ca satisfactia de a fi aproape de oameni a meritat efortul.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

“Cei care fac aceasta munca merita intr-adevar toti banii. Am dat aici si ultimul nostru strop de putere. Insa, am reusit sa facem doar jumatate din cat muncesc ei.

Scopul nostru este sa fim alaturi de oameni".

Pe Vahide Percin Gordum o puteti urmari, incepand de astazi, de la ora 20:00, interpretand rolul Sultanei Hurrem, din serialul – fenomen “Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii”, numai la Kanal D.

 

Taguri: