Ei ne demonstreaza ca dragostea EXISTA! POVESTEA SOCANTA a acestor tineri

Autor: B.M. Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 27 mar 2017, 19:31

Soarta ne urmareste pana la capatul Pamantului si nu ne cruta!

Exista, insa, legi care sfideaza destinul, oricat de negru ar fi el! De data aceasta, va prezentam povestea incredibila a doi oameni, pe care nici macar gratiile si nici aproape 3 decenii petrecuti la departare unul de celalalt nu i-au putut separa! Iata ce se intampla cand dragostea nu moare!

Mai exista dragoste adevarata, astazi, intr-o lume mult prea ocupata cu orice, mai putin cu sentimente curate?! Mai gasim trairi capabile sa rastoarne pamantul si sa mute muntii din loc?! Mituri, am spune multi dintre noi.



Numai ca Maya si Mark ne demonstreaza ca dragostea poate fi mai presus de orice! Gratiile, procurorii, judecatorii, soarta blestemata, nimeni si nimic nu i-a tinut departe unul de celalalt!

Nici macar pentru o clipa nu a renuntat la dragostea pentru barbatul vietii sale!  Povestea lor incepea in 1985. Nimeni, insa, nu s-ar fi gandit ca ce parea a fi o simpla relatie intre doi indragostiti se va transforma intr-o poveste care, cu siguranta, va dainui in istorie.


Dupa doar un an de relatie, destinul i-a separat! Mark a fost acuzat pe nedrept de crima. Judecatorii l-au condamnat la inchisoare pe viata. Parea a fi sfarsitul dramatic al povestii lor! Numai ca, Maya s-a incapatanat cu toate fortele sa nu-l paraseasca pe Mark! Nici nu avea cum! Stia si ca este nevinovat.

Inima ei ii apartinea deja lui Mark! Mai mult decat atat, pe cei doi ii lega si puiul de om care crestea in pantecele Mayei! Era insarcinata cand el a fost dus in arest.
Ce va face singura? Cum isi va creste copilul? De ce viata a lasat-o singura pe lume? Sunt intrebari la care orice femeie in situatia ei ar fi cerut raspunsuri! Nu si Maya! Ea nu a cedat durerii si deprimarii! Ea a mers mai departe si a continuat sa lupte.

Era constienta ca trebuia sa tina loc si de tata copilului care se pregatea sa vina pe lume.
Dar stia si ca, indiferent de ce se va intampla, ea va fi mereu alaturi de iubitul sau! Mai mult chiar, ea i-a ingrijit si alti doi copii pe care Mark ii avea din alta relatie.

Si s-a incapatanat sa-si astepte iubitul! Si, cand toti credeau ca e la pamant, Maya a facut un gest pe care nu multe femei l-ar face! S-a casatorit cu Mark, chiar in spatele gratiilor.
Nu au avut o nunta fastuoasa, nu au avut multi invitati. Dar n-a contat! Au avut cel mai de pret lucru si a fost suficient pentru amandoi!

Dupa ceremonia de casatorie, au avut parte doar de intalniri ocazionale, in spatele gratiilor. Sa cresti trei copii cu salariul de coafeza poate fi o adevarata provocare. Nu multe femei ar fi in stare de asa ceva! Maya, insa, da!

Dupa zeci de ani de suferinta, dupa momente nesfarsite de durere, adevarul in care Maya a crezut neincetat s-a adeverit! Mark a fost declarat nevinovat dupa ce proba ADN a
demonstrat ca nu el este criminalul! Sotul sau a fost liber sa se reintoarca alaturi de ea, in libertate. 27 de ani, 11 luni, 4 zile, 20 de ore, 26 de minute si...8 secunde!

Totul, pentru nimic! Anii petrecuti in inchisoare il vor urmari toata viata pe Mark. Doar dragostea va putea sterge ranile din inchisoare. Ori de cate ori va privi insemnele tatuate pe brat, isi va da seama cat de binecuvantat este sa aiba alaturi de el o asemenea femeie.

Acum, pentru prima data in ultimii 27 de ani, sotia, cei trei copii, dar si cativa nepoti l-au asteptat nerabdatori pe Mark!
##VIDEO121149##

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.