Gabriel Cotabita: “De paranoia succesului m-am ferit intotdeauna“

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 16 iul 2022, 09:05

Gabriel Cotabita, juratul de la KIDSing, show-ul care va incepe pe 10 septembrie la Kanal D, a cunoscut succesul de foarte tanar, dar a stiut sa ramana cu picioarele pe pamant, indiferent de cat de coplesitoare erau reactiile fanilor sai.

“Am simtit prima data succesul cand lucram ca inginer la Centrul de Calcul ISPE din Bucuresti. Mergeam cu o colega in pauza de masa sa mancam, la cantina. De la un radio, se auzea cea mai recenta piesa pe care o lansasem. "Ala care canta sunt eu!", am spus. "Tu esti ala pe care-l cheama Gabriel Cotabita si canta?" m-a intrebat uluita colega. Din acel moment, relatia dintre noi s-a schimbat☺. 

A fost momentul in care am inteles ca aveam succes si nu stiam ce sa fac cu el ☺. (…) De paranoia succesului m-am ferit intotdeauna”, a povestit Gabriel Cotabita.

Efectele succesului au fost insa mai dificil de gestionat de familia artistului. “Imi amintesc ca la finele unui concert, fetitele mele Eliza si Milena, pe atunci in varsta de 3 ani, s-au speriat teribil de oamenii care ma inconjurau.
Tipau una mai tare ca cealalta:
, a relatat Gabriel Cotabita.

Gabriel Cotabita face parte din juriul “KIDSing”, alaturi de Antonia si Wilmark. KIDSIng este un format international de succes, unicul show din Romania dedicat exclusiv vocii copiilor.

Din 10 septembrie, in fiecare miercuri, de la ora 20.00, “KIDSing” va aduce atmosfera marilor concerte pe micul ecran. Emotia  uriasa si legaturile de familie vor face parte din cel mai vibrant spectacol al toamnei, din 10 septembrie, la Kanal D!

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.