Ilinca Vandici si Theo Rose, RASFAT la spa! Iata ce tratament cosmetic au incercat

Autor: B.M. Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 05 oct 2020, 03:10

Cine n-a gustat din delicatesele turcesti? Cine n-a visat sa se plimbe prin bazar si sa cumpere tot ce-i pofteste inima?

Colegele noastre, Ilinca Vandici si Theo Rose au mai descoperit un secret al Turciei. Un tratament cosmetic-minune, care face furori in intreaga lume.

Ca toate femeile din lume, Ilinca Vandici si Theo Rose sunt mari amatoare de cumparaturi. S-au plimbat cu orele prin  bazarul din Kusadasi. Dincolo de minunatiile de pe tarabe au mai descoperit ceva- Fish Spa-ul. Nu si-au putut invinge curiozitatea de a incerca tratamentul cu pestisori-minune.



Fish Spa-ul este la mare cautare in toata lumea. Tratamentul este foarte simplu, dar si foarte eficient. Cel care-si doreste un tratament inedit pentru picioare nu trebuie decat sa si le tina intr-un acvariu plin cu pesti Garra Rufa pentru relaxarea si indepartarea de celule moarte ca asta fac pestisorii, nu iti fac pedichiura asa cum se intampla la salon.

Cum stia despre ce este vorba, vedetele noastre n-au stat pe ganduri.
S-au  descaltat si si-au udat picioarele cu apa. Cu mult curaj, Ilinca a intrat cu picioarele in acvariu. Theo a avut un moment de ezitare. Cosmeticienele cu solzi aua avut nevoie de numai o secunda ca sa treaca la treaba.

Pestisorii s-au lipit imediat de talpile vedetelor noastre.Trebuie sa recunoasteti, fetelor, ca nu a fost greu deloc! Chiar si localnicii si turistii s-au adunat sa le vada pe vedetele noastre.
Scurta excursie in Turcia a fost binevenita pentru  Ilinca Vandici.

Vedeta trebuie sa fie in forma pentru emisiunea D-Paparazzi pe care o va prezenta din 5 septembrie. O puteti urmari si dumneavoastra in fiecare vineri, de la ora 22 si 15 minute!
##VIDEO121160##

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.