E CUTREMURATOR cum arata aceasta femeie de la gat in jos! Toti cei care o vad sunt SOCATI: "Esti un MONSTRU"

Author: B.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 04:02

Cazul de mai jos a socat milioane de oameni din intreaga lume, iar medicii ridica neputinciosi din umeri.

O femeie din Thailanda, pe nume Duangjay Samaksamam, traieste un adevarat cosmar inca de cand s-a nascut. Din cauza unei boli extrem de ciudate, ea are mai tot timpul mainile umflate.

Boala este atat de grava incat acum membrele ei superioare sunt uriase si cantaresc, atentie, nu mai putin de 19 kilograme. Femeia nu a fost niciodata la scoala si a ales sa stea izolata si sa intre foarte rar in contact cu alti oameni, pentru ca se teme de reactia lor.



Ea povesteste ca viata ei este un cosmar: "Am bratele atat de grele incat nu pot sa fac mai nimic. Imi este extrem de greu sa fac lucruri banale, sa ma imbrac, sa mananc sau sa ma spal".

Femeia a suferit mai multe operatii insa nicio interventie nu a ajutat-o, boala a revenit de fiecare data. Din nefericire, mai multi medici i-au spus ca singura solutie care ar putea sa o scape de povara ar fi amputarea mainilor.


Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.