SENTINTA nesteptata pentru tatal DENATURAT care si-a UCIS baietelul lasandu-l timp de 8 ore in masina parcata la soare

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 28 aug 2021, 11:05

Un barbat din Statele Unite este acuzat de crima cu premeditare in urma unui incident care a socat o lume intreaga!

Justin Ross Harris, un barbat in varsta de 33 de ani din Statele Unite, isi asteapta sentinta in procesul in care este judecat pentru moartea suspecta a fiului sau. Copilul, in varsta de numai 2 ani, a sfarsit in chinuri groaznice dupa ce a fost lasat intr-o masina parcata la soare, legat in scaunul pentru bebelusi.

Tatal s-a declarat nevinovat, sustinand ca intreaga intamplare a fost doar un accident nefericit.

El a declarat ca a uitat sa-si lase fiul la cresa, mergand in schimb direct la servici. Insa in urma investigatiei au iesit la iveala lucruri incredibile, dovezi ca actul a fost premeditat.

Exista martori care au declarat ca l-au vazut pe barbat mergand de mai multe ori la masina in timpul orelor de serviciu. Era absolut imposibil sa nu-l fi sesizezat pe micut pe bancheta din spate, cel mai probabil plangand din cauza caldurii excesive.


Politia a mai descoperit, de asemenea, faptul ca atat tatal, cat si mama baietelului, se interesasera despre cum ar putea sa omoare un copil. Mama nu a fost legata, insa, de oribila crima, dar tatal se pare ca asteapta o sentinta grea. Este posibil ca el sa fie condamnat la moarte pentru fapta lui.

Sunteti de acord cu pedeapsa cu moartea?

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Sursa foto: mirror.co.uk

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.