Ingrediente
1 broccoli crud sau cca 700 g congelat
2 morcovi
2 cepe
2-3 catei se usturoi
2 linguri ulei de masline
1/2 capatana de telina
1 l lapte
2 cuburi concentrat cub de pui
Mod de preparare
Se taie marunt ceapa, morcovii, telina si usturoiul, se calesc in 2 linguri de ulei de
Se adauga putina sare, ca sa inmuiem legumele.
Separat, fierbem broccoli pana il putem intepa cu furculita, dar nu foarte mult, pentru a-si pastra culoarea verde.
Dupa ce ceapa, morcovii, telina si usturoiul s-au inmuiat, le punem intr-un blender, impreuna cu broccoli.
Adaugam putin lapte ca sa subtiem amestecul.
Dupa ce am blenduit tot, adaugam tot laptele si apa ca sa subtiem.
Punem cele 2 bucati de concentrat de pui si dam intr-un clocot.
Se serveste calda sau rece, cu crutoane sau parmezan deasupra.
Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii