Acestea sunt greselile din dieta care iti incetinesc metabolismul!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 04:03

Trebuie sa stii ca metabolismul tau incetineste cu trecerea timpului.

Exista insa cateva strategii eficiente pe care le poti pune in practica pentru a nu te ingrasa. Iata care sunt greselile pe care le faci in dieta si care iti incetinesc metabolismul.

1. Nu mananci suficient- Corpul tau are nevoie de 1200 de calorii pentru functiile de baza. Daca mananci mai putin de atat, metabolismul tau incepe sa puna frana si sa iti arda tesutul muscular pentru energie.

Mananca la fiecare trei sau patru ore.

2. Eviti cafeina- Aceasta este un stimulent al sistemului nervos central, asa ca o cana de cafea iti poate creste metabolismul cu pana la 8%. O cana de ceai verde iti creste metabolismul cu pana la 12%.

3. Mananci carbohidrati albi- Trebuie sa-ti cresti aportul de fibre trecand la paine integrala, paste integrale, fructe si legume. Iti poti creste metabolismul cu pana la 30%.


4. Apa ta este la temperatura camerei- Oamenii de stiinta germani au descoperit ca 6 cani de apa rece pe zi pot creste rata metabolismului cu pana la 50 de calorii pierdute zilnic. Exista insa cateva strategii eficiente pe care le poti pune in practica pentru a nu te ingrasa. Iata care sunt greselile pe care le faci in dieta si care iti incetinesc metabolismul. Vezi si restul strategiilor pe kfetele!

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.