DETALII din culisele primei editii "Draga mea prietena" cu Mircea Solcanu si Cristina Siscanu! Iata ce nu s-a vazut la tv

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 19:32

Luni, 1 septembrie, emotii, griji, stres si pregatiri intensee. Asa a debutat emisiunea Draga mea prietena, pentru noii prezentatori: Mircea Solcanu si Cristina Siscanu.

Pana sa inceapa emisiunea, muulte detalii trebuiau puse la punct. In primul rand.. machiajul. Aveau emotii cu toate ca nici nu stiau ce li se pregateste! Mama lui Mircea a venit special de la Constanta pentru a-si sustine fiul.##VIDEO121595##

Si Cristina trebuia sa fie surprinsa. Stefania, fata cea mare a lui Madalin, pe care nu o mai vazuse de mult timp, si-a facut aparitia deodata…in platou!

Uite asa au tinut-o pana la final cand au dat cu adevarat frau liber..emotiilor.

In zilele urmatoare au fost la fel de voiosi si de bucurosi, iar stresul usor, usor disparea din peisaj. Erau totusi concentrati la maximum.

Chiar si in pauzele publicitare ei nu paraseau platoul. Stateau si mai ascultau indicatii sau vorbeau cu fanii prin intermediul Facebook-ului. Oare, abia asteptau sa se incheie saptamana de foc?

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.