Incepe cel mai spectaculos concurs muzical pentru copii din Romania! Nu RATATI KIDSing, in seara asta de la 20.00!

Autor: A.D. Editor: Alina Dirdala
Actualizat: 27 mar 2017, 19:33

Juratii de la Kidsing, Antonia, Gabriel Cotabita si Willmark, vor sa descopere cei mai talentati micuti!

Show-ul de senzatie incepe in aceasta seara la ora 20:00, doar la Kanal D! Nu-l ratati! Cel mai tare show de talente, Kidsing, incepe in cateva minute! E vorba de un concurs muzical pentru copii intre 6 si 14 ani. Nu lipsesc ingredientele unui spectacol de exceptie, talent, emotii uriase, dar si multa munca. Asta pentru ca succesul inseamna nu numai har, ci si multa rabdare pentru cultivarea lui.

Dar KIDSing este mai mult decat atat, pentru ca este un concurs unde copiii nu sunt singuri pe scena, alaturi le vor sta prietenii si familia! Prezentatorii show-ului vor fi

actorul Dan Bordeianu si Theo Rose. Kanal D pune la bataie un premiu de 20.000 de Euro, un videoclip si un pachet consistent de promovare pentru castigator.

Antonia, una dintre cele mai bine vandute artiste pe piata muzicala internationala, Gabriel Cotabita, o legenda vie a muzicii romanesti, si Wilmark, un entertainer prin excelenta, formeaza Juriul, ce va fi alaturi de micii concurenti in calatoria lor spre succes.

##VIDEO121732##

Incepe un nou sezon KIDSing asa ca juratii si prezentatorii se pregatesc temeinic.

Au avut o bine meritata vacanta in Turcia. Ce au facut acolo? Willmark si Teo s-au tinut numai de sotii. Cum temperaturile de afara sareau de 40 de grade, s-au gandit sa-i racoreasca pe colegi.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Willmark s-a abtinut cu greu de la bunatatile turcesti.Gabriel Cotabita a fost impresionat de frumusetile locului. Prezentatorul show ului, Dan Bordeianu, a preferat sa se racoreasca intr-un loc cu traditie, cel care o ajuta pe Cleopatra sa ramana mereu tanara.

Cel putin, asa spune legenda.

Actorul a ramas impresionat si de vechiul oras Efes, dar mai ales de amfiteatrul in care se tineau spectacolele. Una peste alta, juratii si cei doi prezentatori sunt intr-o forma de zile mari si pregatiti sa inceapa marele show. Sunt siguri ca ii veti urmari cu sufletul la gura, pentru ca v-au pregatit un show cum n-ati mai vazut!

 

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.