REPORT URIAS la marele premiu la 6 din 49. Cine va fi norocosul?

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 04 oct 2020, 21:35

Norocul este intamplator sau si-l face omul cu mana lui? Este intrebarea de pe buzele tuturor jucatorilor la loto.

Iar de cand marele premiu la 6 din 49 a trecut de 5 milioane de euro, fiecare cauta drumul catre cele 6 numere norocoase. Cineva are, insa, reteta castigului garantat. Numai 6 sunt norocoase. Toata lumea le vaneaza! Putini sunt cei care dau de ele!

Ultimele extrageri la 6 din 49 au fost cu noroc pentru cei care au incasat banii pe bilete. Marele premiu nu s-a castigat.

Uite-asa, potul cel mare a ajuns la o valoare de peste 5,5 milioane de euro.Ce poti face cu o o asemenea suma in cont? Pai, ai putea cumpara 110 autoturisme in valoare de cel putin 50 de mii de euro. Sau 55 de apartamente in zona centrala a capitalei.

Daca, totusi, vreti sa jucati la sigur, banii depusi in banca va aduc o dobanda de peste 20 de mii de euro pe an.
Marele premiu de la loto iti deschide o multime de oportunitati. Poti sa pui pe picioare propria afacere. Iar variantele ar putea continua la infinit. Loteria se lauda ca in primele 8 luni din acest an a oferit premii totale de peste 52 de milioane de euro. La acestea se adauga si incasarile, cel putin duble. Caci si premiile sunt impozabile!

Spre exemplu, din cei 5,5 milioane de euro, 25%, adica 1,3 milioane nu intra in buzunarul castigatorului, ci al statului! Ce sansa are un jucator la marele castig? Ce sansa aveti sa nimeriti toate cele 6 numere? Una

din peste 13 milioane.

Conform statisticilor loteriei, cea mai extrasa bila la 6 din 49 este cea cu numarul 13. Dar, asta nu inseamna ca un astfel de sistem de joc va poate garanta castigul! In mod normal, tragerile loto au loc de doua ori pe saptamana. Acum, extragerea de joi a fost anulata. Biletele jucate au pret dublu: 10 lei pe o varianta, insa duminica vor fi organizate 2 extrageri la fiecare categorie.

Si, toata lumea il asteapta pe noul milionar.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

##VIDEO121726##

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.