CUTREMURATOR. Si-a lasat baietelul ORB pe VIATA in timpul unui ritual SATANIC

Editor: Bogdan Mihai Autor: A.D.
Actualizat: 04 oct 2020, 21:05

Se poate numi mama? Este de neconceput ce i-a facut aceasta femeie din Mexic fiului ei in timpul unui ritual satanic.

O familie din Mexic a ajuns la inchisoare dupa ce lucrurile au luat o intorsatura dramatica in timpul unui ritual satanic. Fernando Caleb Alvarado Rios, un baiatel in varsta de 5 ani din Mexic, participa alaturi de mama, o matusa, bunici si unchi, in cadrul unui ritual satanic.

Rudele i-au spus baiatului ca trebuie sa inchida ochii, insa micutul a refuzat pentru ca ii era frica ca ceva o sa se intample.

Furioasa, mama lui a luat o lingura si i-a scos ochii din orbite. In mod uluitor, femeia a fost ajutata de rude sa duca la bun sfarsit acest act abominabil.

Alertati de tipetele copilului, vecinii au chemat politia. Oamenii legii au descoperit ingrozitoarea scena! Baiatul a fost dus la spital, iar rudele acestuia, in frunte cu diabolica mama, arestate. Baiatul se afla in prezent grija guvernatorului Mexicului, insa autoritatile vor cauta o familie care sa il adopte.

Rudele au fost condamnate, fiecare la cate 30 de ani inchisoare pentru ca l-au nenorocit pe viata pe baiat.

Mama lui Fernando


Fernando alaturi de guvernatorul Mexicului

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Sursa foto: dailymail.co.uk

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.