PETRECERE MARE la Kanal D! Postul si-a lansat oficial GRILA de TOAMNA

Autor: A.D. Editor: Alina Dirdala
Actualizat: 04 oct 2020, 19:30

In semn de recunostinta, noi, familia Kanal D, promitem sa fim si mai aproape de dumneavoastra, sa va oferim ceea ce va doriti, sa luptam impreuna pentru rezolvarea problemelor si sa va aducem zambetul pe buze, in fiecare zi.

Dragi telespectatori si colaboratori, va multumim ca sunteti alaturi de noi! Programele pe care vi le oferim din aceasta toamna sunt spectaculoase si emotionante! Cu siguranta veti spune, in fiecare zi, Imi place Kanal D! Postul nostru de televiziune si-a lansat, alaturi de colaboratori, grila de toamna!

Pentru ca le doriti, v-am ascultat si va oferim proiecte noi, spectaculoase, emotionante, pe care, cu siguranta, le veti urmari cu drag!

KIDSing este un proiect de care suntem foarte incantati! Am lucrat din greu pentru acest proiect, sunt mandru de acest proiect.

Si Discote-k este foarte importanta pentru noi. De fapt, Kanal D va avea succes in acest sezon! Fiti alaturi de noi !”, a declarat Haluk Kurcer, Board Member.

##VIDEO121867##

Noi ne lansam in sezonul toamana iarna, deci ne pregatim sa incalzim sezonul rece ”, spun cei de la Discoteka. Noi, echipa Kanal D si dumneavoastra, telespectatorii nostri, suntem o familie! Radem si plangem impreuna, luptam, ne bucuram de evenimentele fericite, ne revoltam in fata nedreptatii, intotdeauna impreuna!

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Intotdeauna incercam sa le oferim telespectatorilor nostri cele mai bune programe, pentru toti membrii familiei, inclusiv copiii. Asa ca intreaga familie poate urmari programele Kanal D impreuna acum pe toata durata zilei, a serii, dar si in timpul noptii .”, a declarat Ugur Yesil, General Manager.

Toata familia Kanal D a venit la petrecerea de lansare a noii grile. Pentru ca le doriti, pastram emisiunile cu care v-am obisnuit si, prin intermediul carora, v-am aratat de-a lungul timpului ca ne pasa! I-am imbratisat pe cei mai noi membri ai familiei noastre si le-am urat succes.Totul

pentru ca dumneavostra sa ne fiti si de acum incolo alaturi. Pentru ca, de 7 ani, ne sunteti alaturi si ne urmariti, va multumim, dragi telespectatori!

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.