O stiai EXCENTRICA, insa niciodata n-ai mai vazut-o ASA! Cum a venit Iulia Albu in emisiuea WOWbiz si NU, nu e vorba de TINUTA

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 26 aug 2021, 02:10

Iulia Albu a demonstrat ca isi insuseste pe buna dreptate rolul de fashion editor incepand chiar cu aparitiile sale.

Si pentru ca Iulia stie sa isi creeze de fiecare data un personaj si sa scoata in evidenta o latura a personalitatii sale cu ajutorul hainelor si al atitudinii, nici de data aceasta fashion editorul nu face exceptie. Imbracata intr-o tinuta special conceputa pentru editia din aceasta seara, Iulia a gasit de cuviinta ca si machiajul si accesoriile sa fie la fel de puternice din punct de vedere vizual, dar si estetic.

Astfel, fashion editorul si-a adus cocosul pe care l-a tinut pe mana ca pe un vultur, iar cel mai ciudat accesoriu a fost de departe un inel in nas.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Iulia n-a stat pe ganduri si si-a luat rolul in serios, acela de critic de moda si a inceput sa dea verdictul pentru vedetele luat in vizor.

Curios, de data aceasta, trofeul WOW a fost acordat Andrei, care de editii bune s-a luptat sa scape de criticile negative ale Iuliei. Se pare ca de data aceasta a reusit datorita tinutelor corecte. Iar trofeul BAU ii revine de data aceasta Oanei Lis, care nu reuseste sub nicio forma sa o impresioneze pe Iulia.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.