Theo Rose:“Sunt o fata populara”

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 19:34

Eleva in clasa a XII-a la Liceul “Dinu Lipatti” din Bucuresti, Theo Rose, coprezentatoarea show-ului “KIDSing” de la Kanal D, este o adolescenta ale carei preocupari nu difera de cele ale tinerilor din generatia ei.

Faptul ca are deja un start in showbiz, i-a atras si mai mult simpatia colegilor si prietenilor. “Eu sunt genul de fata populara, ma pot acomoda in orice fel de grup si am prieteni din mai toate categoriile. Toata lumea din jurul meu, la scoala, ma sustine si ma felicita. Le multumesc! Prietenii, colegii au urmarit miercuri prima editie a show-ului si au fost impresionati de vocile extraordinare ale copiilor”, a declarat Theo Rose.

Desi, teoretic, ar trebui sa fie mai curtata de baieti, de cand prezinta emisiunea “KIDSing”, Theo spune ca acest aspect nu este relevant, dat fiind programul ei incarcat:

“Nu am timp de intalniri, am de invatat, am un program de  filmari si inregistrari foarte incarcat. Nu am un prieten… Am deja o viata profesionala tumultuoasa, iar un baiat de varsta mea nu ar putea intelege asta”, a completat simpatica Theo.

Theo a povestit si care este povestea numelui ei de scena.  “Mama mi-a daruit numele de Theodora, cu "th", iar de la tatal meu am numele de familie, Diaconu. Numele de scena, "Theo Rose", l-am gasit impreuna cu echipa Mixton Music, alaturi de care am pasit in industria muzicala. Cand eram mica mama avea o gradina imensa cu trandafiri, de aici  "Rose”, a precizat tanara artista.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

„KIDSing”, un format international de succes si unicul show din Romania dedicat exclusiv talentului vocal al copiilor,  este difuzat in fiecare miercuri, de la ora 20.00, la Kanal D. Din juriu fac parte Antonia, Wilmark şi Gabriel Cotabiţă.

Prezentatorii show-ului sunt actorul Dan Bordeianu şi Theo Rose, o tânără speranţă a muzicii.

“KIDSing” aduce atmosfera marilor concerte pe micul ecran si emotia coplesitoare a legaturilor dintre copii si parinti.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.