PROTEST in capitala. Iubitorii de animale au BLOCAT un camion in care s-ar fi aflat CADAVRELE unor caini fara stapan

Autor: A.D. Editor: Alina Dirdala
Actualizat: 27 mar 2017, 19:34

Mobilizare de forte aseara, in jurul Capitalei. Mai multe masini ale jandarmeriei, dar si ale politiei au intervenit la un protest al iubitorilor de animale.

Acestia din urma au blocat un camion in care s-ar fi aflat zeci de cadavre ale cainilor eutanasiati intr-un adapost. Situatia a devenit tensionata atunci cand protestatarii au cerut ca usile camionului sa fie deschise. Ce se intampla pe strazile din jurul Capitalei? Politia si Jandarmeria s-au mobilizat pentru a insoti un camion? Echipa stirilor Kanal D s-a aflat in permanenta la fata locului si a reusit sa surprinda cele mai bune imagini.

Am primit un telefon anonim de la cineva din adapost ca seomoara in acest moment si ca masina va iesi pe poarta ”, ne-au spus iubitorii de animale.

Scandalul a inceput in momentul in care iubitorii de animale au aflat ca din adapostul de la Bragadiru va iesi o duba plina cu maidanezi eutanasiati. Foc si para au venit intr un suflet aici ca sa vada despre ce e vorba.

Si pentru ca spiritele s au incins la fata locului a ajuns si politia.

Mai multe masini ale politiei, dar si jandarmeria a fost prezenta la fata locului pentru a-i impiedica pe iubitorii de animale sa deschida usile unui camion. Camion in care sustineau ei ca se afla peste 100 de caini eutanasiati ilegal.

##VIDEO121976##

Camionul escortat de autoritati se indreapta direct spre sectia de politie din Bragadiru.

Dupa cateva minute camionul pleaca din nou spre o alta destinatie. Pornim si noi catre locul unde intr-un final se va ajunge un raspuns. Camionul care se presupune ca transporta animalele eutanasiate este flancat de coloana oficiala

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Odata ajunsi la postul de politie Domnesti camionul este garat in curtea sectiei pentru ancheta.

Intre timp, in tabara iubitorilor de animale lucrurile se precipita.

Politistii din Bragadiru fac cercetari referitor la cele sesizate, totodata a fost întocmit un dosar penal pentru savareirea infractiunii de blocare cu intentie a drumului public, conform O.U.G. 195/2002 privind circulatia pe drumurile pubice. Cercetarile sunt continuate sub supravgherea Parchetul de pe langa Judecatoria Cornetu ”, ne-a transmis Politia.

Camioneta, in care s-ar fi aflat peste 100 de cadavre de caini apartine unei societati comerciale constractate de Autoritatea pentru Supravegherea si Protectia Animalelor (ASPA) pentru a transporta si distruge cadavrele cainilor morti în adaposturile

publice. Ramane de vazut ce va dezvalui ancheta in acest caz. In ce conditii si-au gasit sfarsitul zecile de caini si cine se face vinovat pentru acest lucru.