Ea e MIREASA IN SERIE. La 31 de ani s-a casatorit a cincea oara, iar la 24 de ani avea deja PATRU SOTI la activ

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 04 oct 2020, 18:00

Prima casnicie a durat doar 10 zile, iar sotul a parasit-o pentru mama ei. In prezent primul ei sot e casatorit cu mama ei, iar tanara ii spune acum "tata".

Alison Smith, o tanara in varsta de 31 de ani din Marea Britanie, a ajuns in atentia presei drept un exemplu de asa nu. Tanara nu prea a avut parte de noroc in dragoste fiind casatorita pana acum, de cinci ori. Mariajele ei au fost scurte si au avut un final cu totul neasteptat.

Alison Smith alaturi de primul ei sot, George. Mariajul lor a durat doar 10 zile, George parasindu-si sotia pentru soacra, adica Pat, mama lui Alison.

In prezent Geroge si Pat sunt casatoriti, iar Alison ii spune "tata" lui George. Ironia sortii, nu?


Cea de-a doua casatorie a reprezentat o adevarata umilinta pentru Alison, mirele parasind-o in biserica. Tanara s-a consolat cu cel mai bun prieten al mirelui, cu care s-a si casatorit la scurt timp dupa nunta care nu a mai avut loc. Insa nici casnicia lor nu a durat mult deoarece Alison a aflat cu stupoare ca Willie, cel de-al terilea sot era deja casatorit.
Ce destin!

Alison alaturi de cel de-al treilea sot


Mariajul cu numarul patru nu a durat prea mult caci sotul lui Alison, Alex, a descoperit ca aceasta il inseala cu alt barbat. De data asta Alison a calcat stramb! Ea l-a inselat pe Alex, sotul cu numarul 4, cu Matthew, care i-a devenit si sot in cele din urma. Ce poveste incalcita!

Alison si Alex, sotul cu numarul 4


In prezent, Alison, 31 de ani, pare ca si-a gasit fericirea in bratele lui Matthew, sotul numarul 5,
un barbat in varsta de 48 de ani.

Alison si Matthew la cununia civila

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.