Ali, distrus de propriul fiu, Mete! Nu rata episodul de azi din "Tradarea" si vezi pana unde merge fiul lui Ali pentru a-si proteja mama si fratii

Editor: Adelina Minulescu Autor: A.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:34

Cemile si Ali sunt oficial divortati, spre bucuria lui Caroline, care isi asteapta iubitul pe culoarele tribunalului savurand-si victoria.

Ali ii mai da inca o lovitura fostei sale sotii aratandu-i o hotarare judecatoreasca conform careia aceasta trebuie sa paraseasca casa a doua zi pentru ca Ali sa se instaleze acolo cu iubita lui.

Cemile le da vestea copiilor si soacrei ca nu vor mai putea locui in propria lor casa. Abandonati de Ali, sotia, mama si copiii sai nu vor sa paraseasca locuinta in care au trait si au crescut.

Politistii incearca sa-i scoata cu forta din casa chiar de fata cu Ali, cel care si-a lasat pe drumuri, fara remuscari.

/www/cdn.knd.ro/media/521/2862/35039/16766867/1/media-141077733264676600.jpg
Cum reactioneaza fiul lui Ali, Mete, si ce lectie ii da tatalui sau pentru felul in care i-a abandonat si i-a lasat pe drumuri, vedeti in episodul de astazi din "Tradarea", de la ora 20:00, la Kanal D!

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.