SOCANT! Ce a patit o FEMEIE dupa ce a baut numai APA IMBUTELIATA. ASTA faci si tu zilnic si uite ce RISTI

Editor: Alina Dirdala Autor: A.M.
Actualizat: 04 oct 2020, 16:30

Ca multe alte femei, Ahlem Gamri bea zilnic cantitatea de apa recomandata de medici si mereu are la ea cateo sticla atunci cand calatoreste.

In ciuda efortului ei de a fi mereu sanatoasa si a avea un organism cat mai puternic, a inceput sa aiba cateva simptome ciudate. "Ma simteam obosita indiferent cat d emult dormeam. Am incercat sa fac exercitii fizice, sa pot dormi mai bine, insa degeaba. Aveam simptome ciudate care imi dadeau si alte avertismente cum ar fi dureri de muschi, ameteala, palpitatii..."

De trei ani incoace, femeia a inceput sa consulte endocrinologi, neurologi, gastroenterologi, imunologi si reumatologi.

Toti i-au oferit solutii diferite la problemele ei, insa niciuna nu a functionat in cazul ei. Dupa o alta analiza la un medic specialist, femeia a descoperit ca ii lipseste magneziu din organism. Si asta din cauza apei din sticlele imbuteliate pentru ca acea apa e saraca in magneziu. Nici mancare pe care o consumam zilnic nu sta mai bine la acest capitol, de aceea medicii recomanda o masa bogata in vegetale cat mai naturale.


Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Raluca Podea, mărturisiri șocante despre tatăl ei, la mai bine de un an de la decesul lui. „Era pur și simplu el, după care s-a transformat în abur”

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.