Cel mai sincer interviu al lui Liviu Varciu! "Am avut momente cand voiam sa plec din Romania, sa las totul balta!"

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 04 oct 2020, 16:00

Liviu Varciu este unul dintre acele personaje de pe micile ecrane ale carui glume si povesti iti raman intiparite in memorie.

Varciu are simtul umorului, este spontan si are o carisma care l-a plasat in categoria celor mai iubiti oameni de televiziune. Mereu cu zambetul pe buze si o gluma in ton cu orice situatie, nici nu ai spune ca protagonistul nostru a fost incercat de viata.

/www/cdn.knd.ro/media/521/2862/35039/16766939/1/media-141086013456706400.jpg
Ei bine, vedeta nu a fost menajata de soarta. A trecut prin foarte multe incercari grele, a pierdut un frate pe care il adora si nici din punct de vedere amoros nu a avut o existenta lina si armonioasa, dupa cum bine se stie.



Liviu Varciu le-a dezvaluit reporterilor WOWbiz.ro ca au existat momente cand pur si simplu a simtit ca vrea sa abandoneze tot si sa plece in lume. Ceva insa l-a retinut, spre fericirea apropiatilor si a numerosilor fani ai vedetei de televiziune. In plus, showman-ul are o fiica pe care o adora si de care este mandru.

Reporter: Liviu, stim ca ai foarte multi fani, care iti fac des surprize, dar spune-ne care este gestul recent al unui admirator care te-a impresionat in mod deosebit?

L.V:
Am primit un mesaj de sustinere, de "capul sus, nu te darama orice si prin tine noi radem, cu tine radem". Se bucura foarte tare fanii cand apar la televizor si ii fac sa rada. Asa ma incarca si pe mine emotional. E cel mai mare cadou pe care as putea sa-l primesc. Citeste tot interviul pe wowbiz.ro!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.