Nunta mare intr-un cartier din Medgidia! Mireasa, imbracata ca o adevarata sultana din Suleyman Magnificul

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 04:11

Cand vine vorba de organizarea unei nunti, multi nici nu se mai uita la bani. Vor ca totul sa fie asa cum au visat si mai mult decat atat, sa afle toata lumea ce petrecere fastuoasa au dat.

Sute de invitati au petrecut pana tarziu in noapte  in mijlocul strazii. Doamnele imbracate  care mai de care in rochii sclipitoare si cu  bijuterii  de-ti luau ochii  au dansat cat le-au tinut picioarele. La un moment dat, in mijlocul nuntasilor si-au  facut  aparitia mirii si nasii, insotiti de un alai de tineri cu faclii aprinse in maini. Imbracate ca niste adevarate printese din epoca medievala, mireasa si nasa  au fost  urcate rand pe rand pe o masa.

Petrecerea s-a animat si mai mult iar mireasa aflata sus pe masa  a inceput  sa le arunce „marturii” nuntasilor. Imbracata asemenea unei  sultane  din serialul „Suleyman Magnificul”, mireasa  ne-a dat cateva explicatii: „Am dat comanda in Turcia. E foarte comoda.”. Cat despre bani, soacra e cea care ne lamureste: „E pentru nora mea, nu conteaza banii, sanatate sa fie, ca banii ii facem”.

Si cum nasa a fost impreuna cu mireasa la cumparaturi pentru nunta, si ea si-a ales o rochie iesita din comun, dar a durat ceva: „Pana am ales rochiile,

am stat o saptamana la turci”.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Si ospatul a  fost unul pe masura. Pe mesele frumos aranjate si-au facut loc mai multe feluri de mancare care le-au dat si mai multa energie nuntasilor. Cat despre darurile primite de miri aflam ca „nasii le-au pus coliere de aur, inele, bratari. Neamul la fel.

Le-au  facut cadou numai lanturi, aur”.

Petrecerea tinuta in strada a avut autorizatie din partea autoritatilor. In aceasta seara, insa nunta va continua la un restaurant din Medgidia, unde invitatii vor avea parte de  inca o noapte de distractie.