Ce faci in weekend? BATAIE cu flori in centrul Capitalei. Iata cum va mai puteti distra in acest sfarsit de saptamana

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 04:11

Avem o gramada de propuneri de distractie! Numai bune sa va relaxeze dupa o saptamana de munca. Dar, inainte, sa vedem daca vremea va tine cu noi!

Chiar daca toamna a venit in toata tara, vineri va fi senin. Daca puteti, profitati de asta! De sambata, vin norii, mai ales in nord si vest. De duminica se anunta ploi, tunete si fulgere, iar afara se va racori de-a binelea.

Fie vremea cat de rea, in weekend-ul acesta va fi mare petrecere. Unde? Capitala sarbatoreste 555 de ani de existenta pe harta tarii. Si o face in stil mare: cu petreceri, concerte, batai cu flori si multe alte surprize.

Va fi rost de distractie in Piata Constitutiei, la Universitate, in Parcul Cismigiu sau in Centrul Istoric.

Gratis, ii veti putea asculta pe Loredana, Delia, Marius Moga, Smiley, What's UP, Adda, Stefan Banica Jr.  Iar alaturi de ei vor canta si Corina Chiriac, Mirabela Dauer, Monica Anghel, Cristi Minculescu sau Horia Moculescu.

Daca nu aveti chef de petrecere, atunci va puteti refugia in lumea filmelor. Si v-ati putea distra pe cinste la „Schimb de dame”.

Doi fosti detinuti planuiesc o rapire de zile mari, iar tinta este sotia unui milionar! Cireasa de pe tort e tocmai faptul ca victima, interpretata de Jennifer Aniston, le este chiar complice! Pare un plan perfect. Ce ar purtea sa mearga prost? Ei bine, nimeni n-a luat-o in calcul pe amanta milionarului. Ce urmeaza? Merita vazut!

„America, venim!” este un film care aterizeaza in peste 45 de cinematografe, pe 19 septembrie.

Un teatru de provincie ajunge la New York, iar fiecare membru al trupei viseaza sa ajunga faimos sau milionar. Ce credeti ca se va intampla?
Tot weekend-ul acesta, in Bucuresti si Cluj, ni se propune ceva indraznet. Zece cinematografe vor fi deschise de la sase seara pana in zorii zilei. E Noaptea Alba a Filmului Romanesc! Vor fi si filme abia lansate pe marile ecrane, dar si clasice, care au marcat istoria cinematografiei romanesti.

Daca nu e film, poate fi muzica! Rona Hartner e hotarata sa faca show in Bucuresti. Pe muzica lautareasca, alaturi de Zuralia Orchestra. Cu ocazia aceasta, am aflat si cum poate fi cucerita Rona: „ prefer nasul masculin, impunator, nu-mi plac barbatii care au nasul foarte mic si gura sa fie misto si buzele foarte subtiri ”, ne-a spus cantareata.
Daca aveti bani de bilet, si sunteti nostalgici dupa mare, puteti sa mergeti vineri seara la Mamaia.

Akcent, Livia Buble si Kamelia vor fi acolo. Sa va cante.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Bucovina, plai cu flori, unde sunt ai tai feciori? Pai, pe feciori ii veti gasi la festivalul „Traditii si legende bucovinene”. Acolo se va petrece pe muzica populara, vor fi concursuri care mai de care si se va manca, fix ca la bunica acasa.


Daca va plac sporturile pe doua roti, am doua propuneri, una mai interesanta decat alta. La Bistrita e targ de biciclete. Dar nu unul obisnuit. Puteti sa cumparati, sa vindeti, sa va donati bicileta, dar si sa o schimbati cu alta. Frateste.
Vreti si mai multa adrenalina? Atunci va puteti testa fizic, dar si mental, la Carpathian Gladiator. O cursa unica de 5 km, unde veti avea de trecut cel putin 20 de obstacole spectaculoase.

Am o idee si pentru cei cu chef de relaxare. Daca nu vreti sa faceti vreun efort in weekend, ii puteti privi pe altii cum o fac. La Sibiu, cei mai puternici oameni ai planetei vin sa-si masoare fortele.

Ideea saptamanii-berea este una dintre preferintele noastre, ale romanilor. Si are locul ei si weekend-ul acesta. La Cluj este SEPTEMBERFEST, iar in Bucuresti e Festivalul Berii Germane. Daca nu ajungeti, stiati ca va puteti face berea singuri, acasa? Aflati de la noi reteta!

Si, daca tot v-am pregatit de weekend, va dau si-un sfat: timpul liber e pretios asa ca pierdeti-l intelept. Sunt Ilinca Obadescu. Va doresc un weekend de vis! Ne revedem saptamana viitoare, sa-l pregatim pe urmatorul!