Smiley, vestea care le-a intristat pe fane. Se pare ca artistul are o iubita!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 13 nov 2020, 11:32

In ultima perioada, s-a tot vorbit despre asa-zisa relatie dintre Smiley si Raluca Netca.

Ne-am intrebat si noi cine e domnisoara, asa ca am facut cateva sapaturi adanci si am gasit raspunsuri. Ei bine, blondina este o dansatoare foarte sexy, care colaboreaza cu cei mai in voga artisti de la noi. De exemplu, miscarile ei lascive pot fi admirate in cateva videoclip-uri ale Innei! In plus, baietii de la Play and Win, Corina sau Phelipe sunt doar cativa dintre cei care au avut nevoie de prestatia dansatoarei pentru a realiza cele mai bune cadre! Cand nu apare in clipuri, este oricum pe scena! A insotit-o ani la rand pe Andreea Banica in concerte, tot ea

a facut parte din trupa de dans de la show-ul lui Horia Brenciu si a fost si dansatoarea Corinei.

Smiley ar fi intrat pe traiectoria ei acum un an de zile. Daca verificam profilurile lor de pe retelele de socializare, ce ne-a ajuns la urechi pare sa fie adevarat. In noiembrie, Raluca isi posta pe Instagram o poza in care tinea albumul lui Smiley in maini! Mesajul din dreptul fotografiei era cat se poate de clar: “ Sunt indragostita!” “De cand te astept.



##VIDEO122441##

Timpul trecea, lumea tot vorbea pe la colturi. Oamenii din presa i-au verificat chiar si trecutul! Au descoperit ca Raluca a fost, in 2012 iubita lui Mihai Mitoseru, deci nu e chiar atat de noua in peisajul monden. Revenind la Smiley, putem spune ca acesta isi alege femeile dupa un anumit tipar. Raluca Netca aduce putin cu fosta iubita, Laura Cosoi. Amandoua sunt blonde, pline de sex appeal si iubesc muzica si dansul.

Va amintim ca si Laura a facut dans de performanta.

Sexoasa Raluca e singura care mai scapa cate un indiciu despre relatia cu artistul zambaret. Cel mai concludent pare a fi acesta. Smiley a postat pe Facebook o poza cu un peisaj, iar pe profilul EI ce credeti ca a aparut? O poza cu ea in acel peisaj! Poate noua ni se pare, dar va invitam sa priviti cu atentie.
Acelasi gard, acelasi colt de insula in spate, aceeasi perioada.

Credeti ca au fost impreuna in vacanta sau nu? Si daca mai analizam ce posteaza Raluca, se observa clar ca peste tot e plina de …zambet, mai exact cuvantul “smiley” apare in orice comentariu al ei. Situatia ramane in aer, pana cand unul dinre ei va recunoaste ceea ce multi banuiesc: Sunt impreuna!

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii