POVESTEA EMOTIONANTA a fetitei careia mama a reuzat sa ii puna un nume! MOTIVUL e cutremurator

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 04 oct 2020, 12:40

Cand micuta, acum in varsta de patru ani, s-a nascut, mama ei, Nichola, in varsta de 35 de ani abia a avut timp sa o priveasca.

In momentul in care femeia si-a vazut fiica pentru cateva momente, aceasta era conectata la mai multe fire, iar doctorii incercau sa descopere ce e in neregula cu bebelusul pentru ca vomita intr-una. De patru ani, Nichola si doctorii incearca sa afle ce fel de boala congenitala are fetita.Inca de cand isi facuse amniocenteza, Nichola aflase va viitorul sau copil nu este sanatoasa dupa cum sperase. "A fost ca un pumn in stomac cand am aflat."

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Sarcina a fost una dureroasa, iar medicii convinsic a fetita nu va spuravietui, au incercat sa ii pregateasca pe parinti pentru ce e mai rau. O data nascuta, fetita s-a incapatanat sa traiasca iar marea provocare a fost mancarea. Cum aveau sa o hraneasca din moment ce vomita daca i se dadea lapte? Primii trei ani si i-a petrecut numai prin spitale, iar acum a inceput sa stea mai mult acasa.

Mamei ei ii era si frica s aii puna un nume de teama sa nu moara. Medicii nu stiu nici pana acum ce leac sa ii dea pentru a isi reveni.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.