Momente de groaza intr-un bloc din Constanta! Un zgomot puternic a bagat spaima in locatari

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 04:12

Oamenii s-au trezit cu locuintele distruse intr-o clipa! Un barbat a iesit in goana din apartamentul in care s-a produs nenorocirea si a incercat sa se faca nevazut!

O bubuitura puternica a zdruncinat din temelii acest bloc si a bagat groaza-n locatari. In bucataria unui apartament de la etajul unu a explodat o butelie.

Imediat dupa explozie, proprietarul apartamentului a disparut. Barbatul a iesit in flacari, in strada, si dus a fost, spun vecinii. A fost gasit cateva ore mai tarziu la cateva strazi distanta si dus de urgenta la spital.

O femeie de 60 de ani a suferit arsuri usoare pe maini.

Perdeaua de fum gros a intoxicat alte trei persoane. Vecinii sunt socati de cele intamplate. S-au trezit, intr-o clipa, cu locuintele distruse. Banuiesc, insa, ca explozia n-a fost intamplatoare. Aseara, barbatul a avut o discutie aprinsa cu administratorul blocului. Mai mult, vecinii au gasit si un bilet cutremurator: „ ne scrisese pe o hartie Satana 666!”.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Daca va fi gasit vinovat pentru explozie, barbatul se va alege cu dosar penal si va trebui sa plateasca si pagubele.


 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.