ACCIDENT grav in Bulgaria: Un roman a murit, iar cinci sunt raniti grav dupa ce un autocar s-a rasturnat. Sase raniti si ceilalti pasageri, adusi in tara

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 04:12

Ministerul Afacerilor Interne (MAI) anunta ca pe langa cei sase raniti adusi la Spitalul Floreasca, din Bulgaria, cu elicoptere, restul persoanelor care se aflau in autocarul implicat in accidentul de duminica au intrat deja in tara, cu un alt autocar, pus la dispozitie de firma transportatoare.

Potrivit unor surse, daca unii dintre pasageri vor dori sa-si faca investigatii medicale dupa sosirea la Bucuresti, ei vor fi dusi, duminica seara, la spital. Pasagerii raniti grav in accident au fost adusi in Capitala inaintea celorlalti, cu trei elicoptere- doua SMURD si unul al Inspectoratului General de Aviatie.

Astfel, la Spitalul Floreasca au fost adusi mai intai, cu elicoptere SMURD, doi raniti- o femeie si un barbat-, iar cel de la IGA a transportat din Bulgaria, la aceeasi unitate sanitara, alte patru victime- trei femei si un barbat.



Cei sase raniti au fost transportati la Bucuresti dupa ce au fost stabilizati la un spital din Veliko Tarnovo. Potrivit medicilor, ei au traumatisme si fracturi, insa sunt in stare stabila.

Operatiunea de transport medical in tara a fost coordonata, din dispozitia ministrului Afacerilor Interne, vicepremierul Gabriel Oprea, de catre Departamentul pentru Situatii de Urgenta din MAI. Oprea a multumit membrilor echipei interministeriale MAI-MAE care a gestionat interventia de duminica, in vederea transportarii in tara a victimelor accidentului rutier din Bulgaria.
( sursa Mediafax)

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.