TATA DENATURAT. Si-a neglijat sotia si fiul pentru a-si INTRETINE AMANTA si copilul acesteia

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:35

Cine este cu adevarat vinovat cand apare infidelitatea intre doi soti? Ernest si echipa "Ochii din umbra" incearca sa afle un raspuns,

Lavinia Botez a apelat la Ernest pentru ca avea suspiciuni ca s-a intamplat ceva cu sotul ei. Acesta o neglija de cateva luni bune, nu mai aducea bani in casa sustinand ca lucrurile nu merg bine la firma la care lucra. Cu toate astea, Lavinia a ramas consternata cand sotul ei si-a achizitionat o masina decapotabila la mana a doua cand cei doi soti aveau datorii la banca.

Lavinia si Mihai, sotul ei se certeau tocmai des.

Femeia banuia ca sotul fie o inseala. Era disperata sa scoata adevarul la iveala. Detectivii au descoperit cu stupoare ca Mihai isi insela sotia chiar cu vecina. Mai mult, cele doua femei erau chiar prietene. Planuia sa divorteze, sa mearga in vacante cu amanta si cu copilul acesteia, o intretinea, neglijandu-si familia, sotia si copilul in tot acest timp.

Confruntat de sotie si de mama lui, Mihai a fost nevoit sa recunoasca ca avea o relatie extraconjugala si ca intentiona sa divorteze.
Era atat de de indragostit de amanta, incat in toiul noptii se furisa din dormitorul conjugal si se ducea in camera amantei unde se dezlantuia un amor nebun intre ei.

##VIDEO122552##

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei