Alege-ti prietenii in functie de horoscop! Uite cu ce zodii trebuie sa te imprietenesti neaparat!

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 04:12

Daca vrei sa stii ca ai un prieten de nadejde, consulta zodia in care s-a nascut. Ar putea sa-ti spuna mai multe decat crezi.

BERBEC- Berbecii sunt prieteni buni si au mereu grija de cei din jurul lor. Isi protejeaza prietenii si incearca mereu sa le ridice moralul.

TAUR- Taurii sunt prieteni excelenti. Au cativa prieteni apropiati, insa foarte multe cunostinte. Persoanele care sunt in jurul lor sunt protejate si iubite. Prietenii sunt considerati membri ai familiei.

GEMENI- Sunt prieteni foarte interesanti.

Le place sa-si lase amprenta asupra persoanelor pe care le intalnesc. Atunci cand intalnesc prieteni noi, le acorda intreaga lor atentie. Daca ai nevoie de un sfat, Gemenii ti-l vor oferi cu placere.

RAC- Racii sunt foarte loiali persoanelor care ii apreciaza si ii sustin. Isi vor proteja intotdeauna prietenii. Au o abilitate excelenta de a-i face pe cei din jur sa se simta iubiti.


LEU- Oamenii sunt atrasi de pofta de viata si de spiritul cald al Leilor. Au abilitatea de inveseli pe oricine, chiar si atunci cand situatiile nu sunt fericite. Entuziasmul lor atrage persoane. Este greu sa nu-i placi.

Cititi continuarea pe kfetele.ro.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.