IREAL. S-au INGROZIT cand au vazut ce si-a facut la SANI: “Arati ca un monstru!”

Editor: Bogdan Mihai Autor: A.D.
Actualizat: 04 oct 2020, 10:10

O tanara a postat pe internet un video care a devenit viral! Ea a recurs la un gest controversat facandu-si in premiera o operatie la sani.

O tanara in varsta de 21 de ani din Statele Unite, pe numele ei de scena, Jasmine Tridevil, si-a facut in premiera o operatie controversata la sani. Ea si-a adaugat un al treilea san, iar in prezent a devenit starul unui reality show care se va difuza pe MTV. Tanara vrea sa dea lovitura in showbiz, iar cu ajutorul acestei operatii e clar ca nu va trece neobservata.

Jasmine Tridevil a dezvaluit intr-un interviu la un post de radio ca mers la cel putin 50 de medici pana cand un chirurg a acceptat sa-i faca operatia.

Medicul care a acceptat sa o opereze a pus-o sa semneze un contract prin care sa nu-i divulge numele.

Interventia a costat-o 20 000 de dolari. Parintii fetei sunt in soc si nu s-au impacat inca cu transformarea suferita de fiica lor." Mama a iesit imediat afara pe usa cand a vazut rezultatul. Nu mai vorbeste cu mine si i-a interzis si surorii mele sa fie in preajma mea", a marturisit Jasmine Tridevil.



Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.