Am trait s-o vedem si pe asta! Regele Cioaba, VIZITA OFICIALA in Coreea de Sud

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:35

Ce rasfat, ce primire grandioasa, dar mai ales ce petreceri! Chiar daca s-a intors din vizita facuta in Coreea, sufletul lui Dorin Cioaba a ramas acolo.

Priveste ore in sir imaginile filmate peste mari si tari. Vi le prezentam si noi acum, direct din arhiva personala a regelui de la Sibiu! N-a vazut Costestiul intreg petrecere ca pe iahtul din Coreea! Regele Cioaba si sotia, Sighisoara, s-au dezlantuit, asa cum nu i-ati vazut vreodata, pe ritmuri nebune de tehno, in Marea Chinei de Est.

Chiar daca nu erau singuri in barca, iar ceilalti nu aveau chef de dans, sotii Cioaba nu s-au simtit deloc jenati.

Cioaba s-a descurcat de minune pe muzica de club. Ba chiar a incercat o miscare indrazneata. Daca pana acum, regele s-a simtit ca in paradis, cireasa de pe tort a venit abia la intampinarea delegatiei oficiale.

Priviti si va minunati! La asa primire, nici sefii de stat nu indraznesc sa viseze! „ Asa supusi sa tot ai! ”, pare sa spuna din priviri regele Cioaba. Nici nu s-ar mai da dus dintre admiratori, ba chiar ar lua si cativa acasa, daca ar putea.

La plecare, regele international al rromilor si-a luat la revedere, in aceeasi maniera: ca un adevarat star rock.

Toate bune si frumoase in Coreea: numai un lucru i-a lipsit: carnea suculenta de porc. Tot sushi-ul din lume n-a putut sa inlocuiasca traditionala friptura de la curtea regelui. Asa ca de cum a ajuns acasa, regele s-a si pus la masa. Cand ai bucate imbelsugate, nici stomacul nu te roade! Cu bratele incarcate au venit cei doi soti din Coreea! Niciun membru al familiei nu a fost uitat.

Cu ce cadouri au venit din Asia, vedeti maine la Stirile Kanal D!

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

##VIDEO122628##