Ali isi tine fiul prizonier in casa! Nu rata un nou episod din serialul “Tradarea”, in aceasta seara, de la ora 20.00, la Kanal D

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 19:35

Situatiile dramatice se amplifica in episodul din aceasta seara al serialului “Tradarea”, difuzat de la ora 20.00, la Kanal D!

Ali il ia pe Osman aproape cu forta din bratele mamei sale, care plange indurerata din cauza deciziei luate. Ceilalti copii afla ce a facut mama lor cu Osman si sunt foarte revoltati, reprosandu-i lui Cemile ca hotararea sa este gresita. Insa aceasta le spune ca a fost nevoita sa renunte la Osman, pentru a reusi sa-l scoata pe Mete din inchisoare.

Micutul Osman are o atitudine ostila fata de tatal sau, dar mai ales fata de Carolin. 

Desi are propria sa camera amenajata cu jucarii, Osman se simte prizonier. Ali este foarte grijuliu cu fiul sau cel mic si incearca sa-i aline dorul de mama sa coplesindu-l cu dovezi de dragoste, fapt ce o infurie pe Carolin.

/www/cdn.knd.ro/media/521/2862/35039/16767349/1/media-141145860664797200.jpg
Mete ii povesteste lui Cemile toata intamplarea, iar aceasta se linisteste afland ca fiul ei este iubit si bine ingrijit de tatal lui.

Cemile isi gaseste de lucru in casa unei doamne bogate, unde Ali impreuna cu Osman si Carolin vin in vizita. 

Carolin nu pierde ocazia de a o umili pe Cemile scapand intentionat ceasca de cafea pe jos. Insa cand aceasta apare, Ali este socat sa-si vada fosta sotie in ipostaza unei menajere.

Nu ratati in aceasta seara, de la ora 20:00, noi rasturnari de situatie, intr-un nou episod din serialul "Tradarea"!

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei