Medicii si mama, in SOC cand au vazut corpul ACESTUI BEBELUS!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 04:13

Un bebelus din India i-a lasat pe medici si pe mama acestuia in stare de soc cand a venit pe lume.

Micutul s-a nascut cu o coada de 12 cm, iar aceasta reprezenta corpul fratelui geaman care nu a mai apucat sa se dezvolte. Baietelul a trecut printr-o operatie pentru a-i fi indepartata coada si restul organului, chiar daca o astfel de anomalie este pretuita in India si e venerata.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

Copilul

ar fi fost tratat ca un zeu, insa parintii lui nu au vrut ca el sa ramana asa. Daca i-ar fi fost lasata, mai tarziu s-ar fi dezvoltat ca o formatiune canceroasa. Mama lui a fost devastata ca cand a vazut ca fiul ei, cel de-al patrulea, s-a nascut cu o astfel de diformitate. Am fost socata cand mi-am vazut asa baiatul. Coada lui semana cu zeul maimutelor si am vrut in secunda urmatoare sa i se faca operatia.
Imi venea sa plang de ciuda...Acum, sunt foarte bucuroasa ca a fost operat, iar medicii au spus ca va duce o viata normala.

 

Taguri: