O APARITIE STRANIE in curtea sediului Primariei dintr-un sat i-a pus pe ganduri pe localnici

Autor: A.D. Editor: Alina Dirdala
Actualizat: 28 aug 2021, 18:00

De o saptamana, de cand in curtea primariei lor, a rasarit un monument de o forma ciudata, localnicii din Maciuca nu mai au pace!

Ce sa fie oare, cap de vultur sau o floare? Cum dau cu ochii de minune, izbucnesc in hohote de ras! O sculptura de trei metri inaltime a rasarit, falnic, in fata primariei din comuna Maciuca. Arta abstracta are, se pare, un efect benefic asupra satenilor. Le descreteste, pe loc, fruntile!

Monumentul nu s-a ridicat pur si simplu in fata primariei! Reprezinta opera unuia dintre cei 9 artisti care au participat la Maciuca la tabara internationala de sculptura in piatra.

Monumentul nu este terminat, ne spune edilul comunei. Sculptura a fost donata, alaturi de alte lucrari abstracte, locuitorilor din comuna Maciuca. Ce e asa special la aceasta sculptura, vedeti si dumneavoastra in materialul filmat de colegii nostri.

##VIDEO122734##

 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.