IREAL. Au scapat ca prin urechile acului dupa ce s-au angajat intr-o DEPASIRE PERICULOASA incercand sa treaca de doua masini si un tir

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 feb 2017, 04:13

Un sofer inconstient a pus in pericol viata lui, a pasagerilor din masina precum si a celorlalti participanti la trafic.

Scene de cosmar pe o sosea din Rusia! Un sofer s-a angajat cu mult tupeu intr-un joc al mortii, din care, din fericire a scapat cu viata. A intrat intr-o depasire extrem de periculoasa incercand sa treaca de alte doua masini si un tir care se aflau in fata lui. In masina se aflau in total 5 persoane cu tot cu soferul inconstient. Este incredibil cum de ceilalti pasageri au ramas pasivi in fata unei asemenea manevre in care si-ar fi putut pierde viata cu usurinta.



Din fata, de pe contrasens venea un tir, iar soferul inconstient a pierdut controlul masinii si a ajuns in sant. Politistii au declarat ca ar fi fost vorba de un joc gen cine cedeaza primul. Vezi cum s-a desfasurat intreaga scena! Iti taie respiratia!

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.