Ce faci in weekend? Ai chef de adrenalina, mancare buna sau activitati pe gratis?

Autor: A.D. Editor: Alina Dirdala
Actualizat: 04 oct 2020, 03:55

E joi, weekendul vine peste noi! Vreti distractie, adrenalina, mancare buna sau activitati pe gratis? In cateva momente, aflati unde si cand le puteti avea.

Dar, mai intai sa vedem cum stam cu vremea. Oare ne strica planurile? Nici gand! Daca maine mai cad cativa stropi de ploaie in toata tara, de sambata soarele e stapan pe cer. Asa ca, pregatiti-va bicicletele, gratarele sau, de ce nu, cortul, daca vreti sa petreceti timpul in aer liber!

E mare sarbatoare in Maramu’. Vedete sunt castanele. Un alai de cantareti a venit sa le sarbatoreasca.

Oare au loc toti in Baia Mare? Duminica seara, o puteti vedea pe Mihaela Radulescu in carne si oase. S-or fi terminat castanele la Monaco sau tot ale noastre sunt mai bune?

Ultimul weekend din septembrie e unul rustic. Tara in lung si in lat se bucura de roadele toamnei. De exemplu, mancaciosii sunt invitati in Harghita, la Praid. De vineri pana duminica vor sfarai mii de sarmale in oale imense si sute de tone de malai se vor transforma in mamaliguta.

Dupa o masa copioasa se face miscare pe muzica Annei Lesko. La sfarsitul acestei saptamani si la Bran se mananca bine, ca doar e ravasitul oilor! Festival cu branza si pastrama. Toamna bogata in roade aduce targuri de weekend in cele mai multe orase din tara.

##VIDEO122970##

La Iasi, Cluj sau Brasov cei mai priceputi producatori isi vor insira marfa pe tarabe, iar pofticiosii vor putea sa guste si sa cumpere de toate, si pe toate gusturile.

Afumaturi, branzeturi, palinci, vinuri, dar si turte dulci, poale-n brau sau placinte.

Pai, cum sa lipseasca asemenea ospat tocmai din capitala? In Parcul Lumea Copiilor, de maine pana pe 5 octombrie sunt Zilele Recoltei. Atentie! Vi se pregatesc 500 de kg de zacusca si 30 de metri liniari de placinta cu dovleac. Parca toate targurile si festivalurile nu-s cu haz daca mergem singuri. Sunteti in cautarea jumatatii? Am si pentru asta leac.

La Cluj, sambata seara e Serata Iubirii- petrecere pentru oameni fara pereche. Cine stie, poate intre 2 dansuri – valsuri, va va atinge sageata lui Cupidon.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Concerte sunt multe in weekend! La Galati se canta maine seara. Trupa Mandinga va incinge atmosfera cu muzica latino incepand cu ora 21.00. Inna a noastra in ultima vreme face promenada prin toata tara.

Sambata ajunge la Targu Mures, unde mall-ul se va umple de fani. "10 intamplari ciudate si o minune" il aduc pe Mihai Marigineanu sa faca show in capitala sambata noapte, in Parcul Herastrau.

Ideea saptamanii are legatura cu finantele. Cu cat cheltuim mai putin bani cu atat e mai bine pentru buzunarele noastre! Vedeti ce puteti sa faceti la mall fara niciun ban in portofel! Dupa asa ecomonie, va raman cu siguranta si bani de bilet la cinema.

Saptamana aceasta e premiera cu Denzel Washington.

Evident, va poftesc la un film de actiune cu explozii si impuscaturi declansate de o prea frumoasa domnisoara. Acestea au fost recomandarile mele, numai bune ca sa va mearga la suflet. Weekend placut!