Liviu Varciu a facut-o PRAF pe Iulia Albu! "A inceput sa ma comenteze una care se imbraca in saci si are belciug in nas"

Autor: B.M. Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 27 mar 2017, 19:37

Dupa ce Iulia Albu l-a criticat dur pe Liviu Varciu pentru vestimentatia pe care a avut-o la un eveniment, acesta i-a dat replica.

"Costumul e prea mare, freza, ca nu pot sa-i spun coafura, este in stilul Johnny Bravo. Nu este deloc o aparitie reusita", a spus Iulia Albu.

Liviu Varciu nu s-a putut abtine si s-a dezlantuit.

"M-am uitat la WOWbiz, am vazut ce a spus Iulia Albu. Eu nu am pretentia sa apar la bine imbracati, eu am alte treburi. Tu ca designer, draga mea Iulia, daca nu poti sa faci diferenta intre o camasa si un tricou, discutia noastra se incheie aici".



Vedeta Kanal D nu s-a oprit aici.

"Ar trebui sa mai beleasca un pic ochii la cum am fost imbracat. Daca vine cineva si iti zice ca esti imbracat prost, si tu te uiti la ea si o vezi imbracata intr-un sac, cu belciug in nas si cu o gaina in brate, nu o intrebi daca si-a luat pastilele? Daca era Botezatu intelegeam, dar ce zice ea, ma doare fix in cot", a spus Liviu Varciu.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.