Kim Kardashian, MOMENT PENIBIL la Paris! Starleta a fost "atacata" de un renumit autor de farse

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 04:16

Starleta americana Kim Kardashian a devenit cea mai recenta "victima" a lui Vitalii Sediuk, dupa ce a fost atacata la Saptamana Modei de la Paris, de reporterul ucrainean.

O inregistrare video, publicata pe site-ul independent.co.uk, o prezinta pe Kim Kardashian in timp ce coboara dintre-un automobil, joi, la Paris, inainte de prezentarea de moda a casei Balmain. Starleta americana, asteptata de numerosi fani si fotografi, a venit insotita la acel eveniment de sotul ei, cantaretul Kanye West, si mama ei, Kris Jenner.

Potrivit imaginilor, Vitalii Sediuk a prins-o pe Kim Kardashian de un picior, imediat ce starleta a coborat din vehicul, si a incercat sa o traga spre sol, insa a fost oprit si imobilizat de cativa agenti de securitate.



"Sper ca ea (Kim Kardashian, n.r.) se simte bine si ca nu este suparata pe mine, pentru ca nu am vrut sa ii fac nimic rau"
, a declarat Vitalii Sediuk pentru MailOnline la scurt timp dupa incident.

"Kanye este un barbat norocos, pentru ca Kim este o zeita!", a adaugat el.

Reporterul ucrainean spune ca a ales-o in mod special pe Kim Kardashian drept protagonista a acestei farse, intrucat dorea sa protesteze astfel fata de decizia guvernului din Statele Unite de a-i interzice accesul pe teritoriul american.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.