Cum eviti intepaturile si ironiile din partea soacrei cand locuiesti in casa cu ea

Autor: A.D. Editor: Alina Dirdala
Actualizat: 27 mar 2017, 19:37

V-ati casatorit si nu aveti unde sa stati o perioada de timp pana va strangeti niste bani? Ei bine, a locui cu soacra in casa reprezinta o varianta!

Cand s-a casatorit cu Silviu, Elena a acceptat sa locuiasca in casa soacrei. Era mult mai comod, cel putin pentru inceput si astfel puteau si ei sa-si stranga niste bani, sa faca economii. Cum era de asteptat Elena si scoacra ei, Silvia, nu s-au inteles nici cat negru sub unghie. Se inteapa deseori si isi arunca ironii si vorbe grele, ambele dintre ele avand senzatia ca cealalta are impresia ca i se cuvine totul.

Si cum asta nu era de ajuns, cele doua femei isi disputa si atentia sotului, respectiv baiatului, adica a lui Silviu.

Pus intre doua femei puternice, Silviu nu mai stie ce sa faca ca sa le impace pe amandoua. Cum mama lui ameninta sa vanda casa si sa ii lase pe drumuri, Silviu si Elena s-au vazut nevoiti sa ia atitudine. Au dus-o pe mama soacra la o agentie matrimoniala ca sa-si gaseasca jumatatea, dar si linistea sufleteasca.

##VIDEO123055##

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”